Naturens dag

Naturens dag 2020

Gårdbutikken Birkholm inviterer til Naturens Dag søndag den 13. september kl. 10-16

Naturens dag 2020

Kom og besøg vores gårdbutik og lille hyggelige landbrug med stor gammel have, 3000 m2 nyttehave, frilandsgrise, får, ænder og meget mere.

Vi har åbent hele dagen i gårdbutikken med smagsprøver og lækkert kød af frilandsgris og lam.

Tag hele familien med til en hyggelig dag søndag den 13. september kl. 10-16

Besøg Birkholm både inde og ude i foldene

Fra 2005 til 2010 blev Birkholms arealer omkring Sallinge å, dyrket konventionelt med grøntsager. Fra 2010 er engene blevet genskabt og afgræsset af får og frilandsgrise. Det har atter givet en bred biodiversitet, og hver år finder vi arter af både dyr og planter, som vi ikke har set før.

Hos Birkholm er både have og folde åbne for publikum. Haven er en traditionel gammel have, med store træer, frugttræer, plante-bede og en 3000 m2 stor nyttehave. Der er arealer på begge sider af Sallinge å, og dette er udnyttet på bedste vis. Frugthaven og nyttehaven er en skøn blanding af gamle velafprøvede sorter og nye og moderne sorter. I prydhaven bliver der ”leget” med sten, Hosta og husløg, men der er også plads til mere traditionelle planter.

På foldene går årets vædder-lam og græsser og frilandsgrisene, af racen ”Gammel dansk landrace”, hygger sig med at rode jorden igennem. Der vil blive mulighed for at klappe en gris og få en snak om effekten ved svinehold på friland.

Vi glæder os til at se dig......

Besøg også Holmelund & Ko til Naturens Dag. Læs mere her.

Grethe Jacobsen og Jørgen Pedersen på Solbjerggård kan også besøges på adressen Lindehusvej 8 i Sallinge, 5750 Ringe

Gårdbutik fyn

Vi tror på, at du kan smage forskellen.

Vi dyrker nærheden og en meget kort vej fra jord til bord og er overbeviste om, at dyrevelfærd og dyrenes daglige trivsel kan smages i det færdige produkt. Det siger vores kunder i hvert fald.

Seneste indlæg

Følg med på Facebook

Foråret er heldigvis på vej. Fårene hygger sig i stalden og venter bare på, at årets første lam skal komme til verden. For at skabe plads i stalden, har vi slagtet de sidste lam fra sidste år, og har derfor igen alle udskæringer af lammekød. Bla.a. Lammekøller, koteletter og lammekrone.
Vi holder igen i år åbent hus i forbindelse med fårets dag, påske lørdag, den 30 marts, fra 10.00 til 16.00