Græskarfestival

Græskarfestival

Gårdbutikken Birkholm inviterer til hyggelig uhygge for hele familien.

Kom til græskarfestival lørdag den 19. oktober kl. 14-19 på Lindehusvej 2A i Sallinge, 5750 Ringe

Hyggelig uhygge.

Udskårne græskar kan være lidt uhyggelige at se på, men samtidigt er der noget rigtigt hyggeligt i at være sammen om det sjove arbejde, det er at lave dem. Kom og deltag og vær bl.a. med i konkurrencen om at lave det flotteste græskarhoved. Når mørket falder på, vil alle græskarhovederne blive tændt og skabe en rigtig (u)hyggelig stemning. Tag hele familien med til en god dag/aften med sjov, lækre smagsprøver, historiefortælling og underholdning for både voksne, børn og andre barnlige sjæle

Esther Rützou

Esther Rützou fortæller historier fra sin nye børnebog Albert og monsterdrømmen.

Vi er meget glade for, at vores lokale børnebogsforfatter Esther Rützou vil komme og fortælle gode historier for alle børn og barnlige sjæle. Hun er en fantastisk historiefortæller og har lovet at fortælle historier, lige til ørene falder af. Nej det gør de nok ikke, men det er svært ikke at høre godt efter. når der bliver læst op, og man er fanget i en af hendes meget spændende historier.

Noget for hele familien.

Vi vil servere lækre smagsprøver på vores lammekød, frilandsgris, marmelader og vores æbleisvin. Og hvis sulten sniger sig ind, kan man købe en lækker portion græskarsuppe med bacon fra frilandsgris og hjemmebagt brød.

For børnene bliver vores frilandsgrise, som lige har fået små ”grislinger”, et sikkert hit. De små pattegrise er noget af det sødeste og nogle små størrelser, som alle børn bare ikke kan stå for. Derudover kommer ballonklovnen og laver sjove ballondyr.

Vi glæder os til at se alle

Lise-Lotte og Martin

Gårdbutikken Birkholm

Gårdbutik fyn

Vi tror på, at du kan smage forskellen.

Vi dyrker nærheden og en meget kort vej fra jord til bord og er overbeviste om, at dyrevelfærd og dyrenes daglige trivsel kan smages i det færdige produkt. Det siger vores kunder i hvert fald.

Seneste indlæg

Følg med på Facebook

Foråret er heldigvis kommet. De fleste af fårene er kommet på græs og lammene syntes det er en fest at ræse rundt på marken. De sidste slagtelam rejser snart, og vil være at finde i fryseren til Kr. himmelfart.