Hjemmelavede marmelader

Det bedste fra haven på glas

Der er bare noget særligt over et morgenbord med en hjemmelavet marmelade. På en eller anden måde smager den bare lidt bedre, som om der er puttet lidt flere bær i den, og der er kælet lidt mere for smagen. Hos Gårdbutikken Birkholm har Lise-Lotte lavet sine egne marmelader i mange år, og opskrifterne er ikke blevet ændret, selv om de nu sælges i gårdbutikken. Som alt andet her tænkes der aldrig i kvantitet, men altid i at få den bedste kvalitet. Og marmeladerne er et meget godt eksempel på det. For der er masser af frugt og bær og ingen fyldingredienser. Så hvis du gerne vil selv, men aldrig får tid til at lave din egen hjemmelavede marmelade, så skulle du prøve Lise-Lotte´s. Kom og smag, og der er helt sikkert et par stykker, som falder i din smag.

7 forskellige smage proppet med frugt, bær og velsmag

Alt efter årstid og udbud af råvarer laver vi løbende forskellige lækre marmelader. Bærrene og frugterne bliver håndplukket og kommer primært fra havens egen produktion af usprøjtede frugter og bær. Det er vores håb, at hver enkelt marmelade smager af det, det er, og du må gerne få følelsen af smagen af en skøn sommerdag, når du sidder ved morgenbordet sammen med familien.

Marmelader

Efteråret nærmer sig, og det samme gælder for slagt af lam. Kunne du tænke dig et helt eller halvt lam, kan der nu bestilles. Pris: 100,- pr kg. Afhentning efter aftale. Lotte træffes på 60 75 77 17